RSS
January 20th, 2008
Apple TV

Steve Jobs a anuntat noutati legate de lansarea noului Apple TV la Macworld in San Francisco cat si la studiourile de inchiriere de filme iTunes, despre care deja se vehiculau zvonuri cum ca ar fi parte din discursul Macworld keynote.
Jobs a recunoscut ca planul video al celor de la Apple a fost o mare dezamagire si complet sub asteptari deoarece utilizatorii nu se uitau la videouri online asa cum s-ar fi asteptat cei de la Apple. Cand Jobs a anuntat prima data Apple TV in luna Ianuarie anul trecut, planul initial pentru streaming video si playback al celor de la Apple era mult prea complicat pentru multi oameni. Vizionarea unui film sau a unei emisiuni pe Apple TV implica sa fi deja utilizator inregistrat pe iTunes si sa cumperi online acel film, apoi sa-l descarci pe calculator ca mai apoi sa faci transderul catre dispozitivul Apple TV.

apple-tv.jpg

In linii mari cei de la Apple au vandut peste 7 million de filme, ceea ce si Jobs a admis ca este un numar impresionant mai mare decat orice alta firma de profil dar nu le-a depasit asteptarile.

Ce au de gand cei de la Apple ca sa faca mai popular Apple TV ?

1. Sa adauge un nou spatiu online care sa permita inchirierea unui film
2. Sa faca un update pentru software la Apple TV astfel incat cei care se uita la filme sa poata faca streaming direct de pe internet fara intermediul calculatorului.
Poze cu Apple TV:

apple-tv2.jpg

monitor-apple-tv.jpgLeave a Reply