RSS
January 9th, 2008
How-To Videos

Cele mai bune 10 locuri unde poti gasi filme “How-To Videos” (traducere motamo: Filme “Cum sa faci”)
(aceste filme ilustraza un intreg proces pas cu pas pentru a putea fi reprodus de tine)

Cu mult timp in urma, ghidurile “cum sa” erau niste simple liste (deseori prost numerotate) si unele chiar contineau diagrame prost desenate si greu de inteles. Aceste ghiduri “how to”(”cum sa”) sunt multimedia, cateva site-uri noi oferind chiar si video-uri “how-to” trimise chiar de membri acelor comunitati online. Top 5 al acestor siteuri:

videojugshrunk.PNG

1. VideoJug: VideoJug ofera atat clipuri personale cat si clipuri video trimise de experti. Fiecare Video are alaturi si o versiune text, acestea putand fi descarcate pe iPod sau PSP.

sclipo.jpg

2. Sclipo are in spate mentalitatea de la baza YouTube: “Publica-ti actiunile pe net”. Acest site European ofera ghiduri in limba engleza precum si in limba spaniola.

sutree-logo.png

3. Sutree: Sutree este un agregator video ce ofera rezultate din YouTube si Metacafe. Aceste clipuri nu sunt oferite oricum ci sunt alese de utilizatori si aprobate mai apoi de moderatori. Nu exista profile pentru utilizatori sau liste personalizate de videoclipuri favorite, toate acestea facand din sutree un site la obiect.

5min-videopedia-logo.png

4. 5min: 5min este o “videopedie” cu un continut foarte vast. Ceea ce este de remarcat: ofera optiuni nemaintalnite precum posibiliatea de vizionare in slow-motion , aplicarea de  zoom, acestea fiind foarte utile cand incercati sa invatati ceva nou.

expert-village.gif

5. Expert Village: Expert Village se afla in topul nostru datorita volumului mare de video-uri ce sunt puse la dispozitia dumneavoastra, cu mii de video-uri publicate de experti. In prezent acest site are peste 1,700 de experti si undeva peste 17,000 videoclipuri cu ghiduri.Leave a Reply