RSS
January 24th, 2008
Phillips Readius

Dupa mai mult de doi in stadiu de concept si prototip, timp in care multi asteptau dupa promisiunea primului ecran pliabil in jurul dispozitivului, e-book reader-ul de la Phillips lanseaza oficial Readius! Acesta nu este doar un e-reader, ci este un telefon mobil! Se prevede ca va fi un competitor puternic al telefonului iPhone lansat de cei de la Apple (Steve Jobs) si cu Kindle lansat de Amazon la mijlocul lui 2008, atunci cand va aparea in magazine.

phillips-readius.jpg

Puncte forte, facilitati? In primul rand, designul inovativ. Ecranul se plieaza in jurul dispozitivului, lasand e-reader-ul la dimensiunile unui telefon mobil. Se impatureste pentru a incapea in buzunar! In al doilea rand, indrazneala de a fi 2 in 1. Sau poate 3 in 1?
Pentru ca Readius da dovada de mult curaj: afiseaza cartile in format electronic, permite ascultarea lor, si are functii de telefon mobil. In al treilea rand, conectivitatea: Readius dispune de suport 3G cu viteze mari de transfer si chiar utilitati precum browser web, client de email si reader RSS.

Video:Leave a Reply